İtalya’nın güney bölgelerinde 7. ve 8. yüzyıllardan beri üretildiği düşünülen Avrupa’da bilinen adıyla "Mozzarella di latte di Bufala,” taze sütün lezzetine sahip, hassas kremsi aromasını hissetiren, yumuşak dokulu ve esnek yapıda bir peynirdir.
Çiftliğimizden elde edilen hijyenik ve günlük %100 manda sütü kullanılarak, İtalyan peynir ustalarımızın 20 yıllık tecrübesiyle üretiliyor. Doğduğu coğrafyanın üretim geleneklerini uyguladığımız mozzarella geleneksel İtalyan lezzetine ulaşmayı başarıyor.
İÇİNDEKİLER
Tam Yağlı Pastörize Manda Sütü, Peynir Mayası, Tuz, Koruyucu: Laktik Asit, Asitlik düzenleyici: Sitrik Asit
ALERJENLER
Süt
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!