Çaykur çayının geleneksel aromasını ve kokusunu bozmamak için mutlaka kireçsiz su kullanılmalı. Çaykur çayını her bardakta, rengi ve kokusuyla tam kıvamında demlemek için bir çay bardağına karşılık iki çay kaşığı Çaykur çayı konulmalı. Demlik çaydanlık üstüne yerleştirilerek ocağın ateşi kısılmalı ve 13-15 dk. demlenleye bırakılmalı. Çaykur çayının tadını almak için yarım saatte tüketilmeli ve isteğe bağlı tekrar demlenmeli.
Nem ve harici kokulardan etkilenmeyecek şekilde muhafaza ediniz.
Ürün İçerik Bilgileri
Çeşidi: Dökme Çay
Aroma: Siyah Çay
İçimi: Yumuşak
Hazırlanışı: Karışım, Demleme
Yaprak Çeşidi: Filiz
Yaprak Formu: Toz
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!