Fümeci Kuru Et 150 Gr

299,00 TL
Kategori
Stok Kodu
01105
Garanti Süresi
24 Ay
Gramaj Seçiniz

KAFKAS USUL

Ü KURU ET

Kuru et, herkes taraf

ından çok sevilen ve günün her saati tüketilebilen bir lezzettir. Kolay yenebilir olması, kolay taşınabilmesi ve her şeyin yanına yakışması nedeniyle sıklıkla tercih edilir. Lezzetine doyamayacağınız, günün her saatinde tüketmek isteyeceğiniz bu ürünümüz Fümeci Smokehouse kalitesiyle sizlere sunulmaktadır. Peki, kuru et nedir? Fümeci Smokehouse sizlere bu lezzeti sunabilmek için ete hangi işlemleri uygular? Kuru eti nasıl tüketmeli?

 

Kafkas Usulü Kuru Et Nedir?

Ülkemizde tüketimi çok yayg

ın olmayan ancak tüketenlerin de vazgeçemediği bir lezzet varsa o da kuru ettir. Kuru et, balkanlardan gelerek dünyaya yayılan harika bir lezzettir. Fümeci Smokehouse Kafkas, Boşnak ve Klasik Kuru Et olarak üç çeşit kuru eti sizlere sunar.

 

Kuru et Balkan mutfağına

özgü, özel yöntemler ile yapılan bir tattır. Bu lezzetin yapım aşamaları usulüne göre değişir. Yağdan ve sinirden arındırılmış etin taze olması halinde soğuk ortamda birkaç gün dinlendirilmesi ile süreç başlamış olur. Dinlenmiş et, özel tuzlar ile dinlendirilir.

 

Kafkas Usulü Kuru Et, özel tuzlar ile birlikte dana etinin iki hafta süre ile dinlendirilmesi, ard

ından fırınlanarak pişirilmesi ile üretilmektedir. Lezzetine doyamayacağınız, günün her vakti tüketmek isteyeceğiniz harika bir lezzettir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Fümeci Kuru Et 150 Gr KAFKAS USULÜ KURU ET Kuru et, herkes tarafından çok sevilen ve günün her saati tüketilebilen bir lezzettir. Kolay yenebilir olması, kolay taşınabilmesi ve her şeyin yanına yakışması nedeniyle sıklıkla tercih edilir. Lezzetine doyamayacağınız, günün her saatinde tüketmek isteyeceğiniz bu ürünümüz Fümeci Smokehouse kalitesiyle sizlere sunulmaktadır. Peki, kuru et nedir? Fümeci Smokehouse sizlere bu lezzeti sunabilmek için ete hangi işlemleri uygular? Kuru eti nasıl tüketmeli?     Kafkas Usulü Kuru Et, özel tuzlar ile birlikte dana etinin iki hafta süre ile dinlendirilmesi, ardından fırınlanarak pişirilmesi ile üretilmektedir. Lezzetine doyamayacağınız, günün her vakti tüketmek isteyeceğiniz harika bir lezzettir. 01105
Fümeci Kuru Et 150 Gr

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.